Türk-Alman Üniversitesi Eğiticinin Eğitimi Programı Başladı

Türk-Alman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde planlanan ve tasarlanan Eğiticinin Eğitimi Programı 18.01.2024 tarihi itibari ile başlamıştır. Program kapsamında üniversite bünyesindeki öğretim üyelerinin/ öğretim elemanlarının eğitimde teknoloji kullanımı ve teknoloji kullanımının öğrenme-öğretme süreçlerindeki rolünü güncel yaklaşımlarla takip etmesi amaçlanmaktadır.

İSTKA "Dijital Yetkinlikler ve Girişimcilik Merkezi" Proje Kapanış Toplantısı Yapıldı

Beykoz Belediyesi ve Türk-Alman Üniversitesi iş birliğiyle İstanbul Kalkınma Ajansının (İSTKA) hibe desteğiyle hayata geçirilen "Dijital Yetkinlikler ve Girişimcilik Merkezi" projesi, Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi'nde 13 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen kapanış ve bilgilendirme toplantısı ile duyuruldu.

TAÜ Tutorluk Programı Çevrimiçi Eğitimleri Başladı

Üniversitemiz bünyesinde yürütülmekte olan TAÜ Tutorluk Programı Tutor Öğrenci Eğitimleri 2023-2024 eğitim-öğretim yılında tutor olarak görev yapacak öğrenciler için çevrimiçi olarak gerçekleştirilmek üzere TAÜ UZEM tarafından öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

TAÜ Tutorluk Programı Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 eğitim-öğretim yılı için Üniversitemiz Tutorluk Programı Müdürümüz Prof. Dr. Aysel UZUNTAŞ'ın önderliğinde öğretim elemanlarından oluşan tutor danışmanları ve tutor öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.