Haberler

Almanya Yükseköğretimde Dijitalleşme Forumunun ''Blended University'' Strateji Toplantısında TAU da yer aldı

28.07.2022

Almanya Eğitim ve Araştırma Bakanlığının desteklediği ve Almanya'da yükseköğretimde dijitalleşme çalışmaları için kurulmuş olan Yükseköğretimde Dijitalleşme Forumu (Hochschulforum Digitalisierung) tarafından düzenlenen HFDCon2022 konferasında  Almanya'nın önde gelen üniversitelerin üyeleri yükseöğretimde dijitalleşme için 2025 Stratejilerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalarını sunmak ve strateji planının geliştirilmesi için  Almanya'nın Essen kentinde biraraya gelmiştir. Türk Alman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin faaliyetleri ve deneyimlerini aktarmak üzere yer alan TAU UZEM Müdürü Öğr. Gör. Mona AYKUL konferansa sunumunu gerçekleştirmiş ve uluslararası bir bakış açısı ile katkı sağlamak üzere strateji planının oluşturulmasında yer almıştır.