AB Gençlerle Buluşuyor Etkinliği Gerçekleştirildi

09.04.2021

8 Nisan Perşembe günü saat 14.00'de Türk-Alman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TAÜ UZEM) öncülüğünde, Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ) Rektörü Prof. Dr. Halil AKKANAT ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk KAYMAKCI'nın katılımlarıyla "Gençlerle AB Buluşmaları" etkinliği gerçekleştirildi.

Programda, TAÜ UZEM Müdürü Öğr. Gör. Mona AYKUL ve Rektör AKKANAT'ın açılış konuşmalarının akabinde, Büyükelçilik ve AB Başkanlığı görevlerini de yürüten KAYMAKCI Türkiye-AB ilişkilerinden bahsetti ve Türk-Alman Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Programın devamında Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı ve Dışişleri Bakanlığı'ndan çeşitli uzmanlar "Erasmus+ ve Gençlik Programları", "Jean Monnet Burs Programı", "Avrupa Koleji Burs Programı" ve "Dışişleri Bakanlığı'nda Kariyer Olanakları" konularında TAÜ öğrencilerine bilgilendirici içerikler sundular ve öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Etkinliğin kaydını izlemek için tıklayınız